Insanity Chili Challenge Box

Buy this
  • from kr110.00 SEK
100% SSL Secure

Bokningen är öppen. köp levreras efter 2/4 från butiken i Gammelstad eller på Lakritsfestivalen under premiären 27/3-2020


Insanity Chili Challenge

Det här är en chili-utmainings-box för två, eller så kan man njuta av åtta praliner på egen hand.

I pralinerna blandas två av världens starkaste pepparsorter, Carolina Reaper och Naga joloika Hel, med smidig choklad för maximal njutning.


Utmaningen:

Du börjar med den gula pralinen väntar två minuter på efterbränningen och tar sedan nästa och väntar två minuter. utmaningen avslutas med den röda pralinen. man får inte äta eller dricka medan utmaningen pågår.


Det här är en extremt stark produkt och vi ber er att aldrig anända den som ett skämt. Har du svagt hjärta, magsår, inte tål starka kryddor eller är gravid så ber vi dig att undvika dessa produkter och välja något annat.


Vänligen läs vår Ansvarsfriskrivning innan köp.


Vi säljer inte dessa till personer under 18 år


Pralin 1 (gul): 0,08 Carolina Reaper och 0,08 Naga Jolokia Hel

Pralin 2 (orange, gul): 0,6 Carolina Reaper och 0,6 Naga Jolokia Hel

Pralin 3 (orange, röd): 1,3 Carolina Reaper och 1,3 Naga Jolokia Hel

Pralin 4 (röd): 4 Carolina Reaper och 4 Naga Jolokia Hel


Praline 1 (yellow): 0.08 Carolina Reaper and 0.08 Naga Jolokia Hel

Pralin 2 (orange, yellow): 0.6 Carolina Reaper and 0.6 Naga Jolokia Hel

Praline 3 (orange, red): 1.3 Carolina Reaper and 1.3 Naga Jolokia Hel

Praline 4 (red): 4 Carolina Reaper and 4 Naga Jolokia Hel


Produced in collaboration with "theTitan65" Magnus Johansson


Kryddig choklad friskrivning

På grund av dessa produkters EXTREMA karaktär, vänligen läs följande ansvarsfriskrivning, och genom mitt köp av denna produkt har jag erkänt och håller med om följande ansvarsfriskrivning. Denna ansvarsfriskrivning gäller alla produkter som säljs av Gammelstads karamellen AB. Jag accepterar, som indikeras av att jag äter den här produkten, enligt följande i samband med mitt köp av denna produkt: Jag har blivit varnad och förstår helt att dessa produkter innehåller extrem hetta och bör användas och hanteras på ett ansvarsfullt sätt Dessa produkter ska användas helt på min egen risk och jag förstår den potentiella faran om de inte används eller hanteras på ansvarsfullt sätt Om jag ger någon dessa produkter i present kommer jag att göra mottagaren medveten om den potentiella faran om den inte används eller hanteras på ansvarsfullt sätt Jag accepterar att Gammelstads karamellen AB, deras leverantörer och tillverkare under inga omständigheter kommer att vara ansvariga för några skadestånd eller skador som uppstår till följd av användning eller missbruk av dessa produkter och genom att köpa dessa produkter, vare sig det gäller mig eller den som får denna produktsom gåva. Jag erkänner och samtycker till detta faktum utan tvekan Jag är inte sjuk på något sätt och kan fullt ut fatta ett rationellt beslut att köpa dessa produkter

Tack, Ulrika med personal