Tjäna pengar till din förening eller klass!

Paket 1 sälj 400 stänger och 300 strutar

400x25kr= 10000kr

300x30kr= 9000kr

10000kr+9000kr=19000kr

19000kr-9000kr (kostnaden för paketet)=

Ni tjänar 10000kr!!!

(baserat på styckevis försäljning)

Paket 2

Sälj 200 stänger och 100 strutar

200x25kr= 5000kr

100x30kr= 3000kr

5000kr+3000kr=8000kr

8000kr-3900kr (kostnaden för paketet)=

Ni tjänar 4100kr!!!

(baserat på styckevis försäljning)

Vill du tjäna pengar till din Idrottsförening eller klass?

Genom att sälja polkagrisar och karameller kan ni tjäna snabba enkla pengar.

Vi rekommenderar att man säljer både polkagrisar och karameller, då barn vill ha grisar och vuxna föredrar karameller. Karameller har också en bättre hållbarhet än kolor och choklad.

Bra att veta:

  • Vi har jobbat med konfektyr i snart 10 år. Vi vet vilka smaker som är populärast. Vi kommer att sätta ihop den mest säljande blandningen så försäljningen går så fort som möjligt. Smakerna är allt från lokala bär till saltlakrits.
  • När ni bestämt er för vilket paket ni vill ha så slår ni en signal eller köper via webbshopen. Vi hittar alla alternativ på följande blad. Vi erbjuder faktura med 30 dagars kredit. Den som är betalningsansvarig måste vara över 18 år.
  • Er beställning bakas och skickas inom 1-5 arbetsdagar till den kontaktperson ni valt. Beställningen kan också hämtas i direkt i vår fabrik i Gammelstad.
  • Ni fördelar godiset och säljer. Här nedanför hittar ni våra bästa säljtips, hur ni räknar ut er förtjänst och annat som är bra att veta.

Alla beställningar till idrottsföreningar och skolklasser är naturligtvis fraktfria.

Har ni några frågor och funderingar så når ni oss enklast via telefon 070-2408012

måndag till fredag, 10-17 eller via [email protected]

Beställningar via facebook, messenger m.m. undanbedes, men vi svarar naturligtvis på frågor via sociala media.


Tips och trix!

Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet. Följer ni våra enkla tips och trix kommer ni att sälja slut på nolltid. Tänk på att ni kan ha ett paket med stänger och påsar stående i er lilla kiosk inför matcher och sammandrag. Det finns alltid småsyskon och föräldrar som vill handla om det är många matcher i rad.

Vilka produkter säljer bäst?

Vi rekommenderar att ni säljer både stänger och påsar. Barn vill oftast ha stänger och vuxna föredrar mindre bitar. Ni får därmed en bredare kundkrets och säljer slut fortare.

Hur mycket ska vi ta betalt för godiset?

Ni får naturligtvis sätta priserna själva, men vi rekommenderar att ni säljer stängerna för 25kr st eller 5 för 100kr. Påsar 30kr/st eller 4 för 100kr. Mängderbjudanden är något ni bör ha då ni säljer slut mycket fortare.

Hur stort paket ska vi välja?

Det beror på hur många ni är som säljer, hur mycket tid ni har och vad ni har tänkt tjäna. Välj ett paket som känns rimligt just för er, så inte mängden blir för snål eller för överväldigande. Det är alltid bra om kunderna kan välja bland smaker till sina mängderbjudanden. Vi kan inte ta emot returer då godis är färskvara. Skolklass- och föreningspaket är alltid fraktfria, så ni kan beställa ett till paket när ni sålt slut snabbare än förväntat.

Hur stor är vår förtjänst?

Det beror på hur mycket ni väljer att sälja och hur ni prissätter godiset. I webbshopen kan ni se ungefär hur mycket ni kan tjäna på de olika paketen. Vill ni veta exakt så har vi ställt upp ett räkneexempel ovan. Komihåg att förtjänsten varierar beroende på hur många stycksaker och hur många mängderbjudanden ni säljer. Med mängderbjudanden hinner ni med fler paket per termin och tjänar mer pengar.